Dolar 13 TL'yi geçti! Kılıçdaroğlu Erdoğan'a ateş püskürdü! "Seni dolarla terbiye ettiler!"





HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert tepki. Kılıçdaroğlu, ”Sen artık bu saatten sonra Türkiye Cumhuriyeti devletinin temel bir milli güvenlik sorunusun” dedi.

”Bütün bu rezillikler yaşanırken saray sosyetesinin lideri Erdoğan, ‘Bu ekonomik milletimizi zaferle çıkaracağız’ diyor. Ne oldu ki Milli Kurtuluş vermeye başladın? Bu ülkeyi başkası mı yönetiyordu, 20 yıldır neredeydin? Geçiniz bunları. Millete gaz vermeyi de bırak otur adam gibi görevini yap. Sana söyledim, ders verdim dersini çalış. Ne yapacağını söyledim sana” ifadelerini kullandı.

”Garanti veriyorsun dolarla bu mandacılık değil mi?” diyen Kılıçdaroğlu, Tank Palet Fabrikasını kalktın Katar Ordusuna verdin bu mandacılık değil mi? Sen mandacılığa karşı mücadele ediyorsan.. Birileri sana ‘aptal olma’ dediğinde mektubu alıp yüzüne çarpacaktın… Şimdi efelik yapıyor. Bu millet yutmaz. Sen korkma bu millet senin ne mal olduğunu gayet iyi öğrendi. Sen artık bu saatten sonra Türkiye Cumhuriyeti devletinin temel bir milli güvenlik sorunusun” şeklinde konuştu.

BAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN
?
https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join

#dolar13 #kemalkılıçdaroğlu #receptayyiperdoğan #haber #chp #akp #akparti #haberler #haberizle

[vid_tags]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *